vivendex madrid

Vivendex Madrid ja és una realitat


 • HOLA MADRID!

  Portem molts mesos treballant en l’arribada de Vivendex a Madrid i, per fi, avui podem anunciar que la nostra presència a la capital d’Espanya ja és un fet.

  Sabem que tota obertura comporta cert volum de treball per garantir el seu èxit, però aquest cas per a nosaltres ha estat encara més especial. Al llarg dels últims mesos hem aprofundit molt: estudis de mercat, benchmarks, estudi de les transaccions, mitges, etc … Així, l’alegria, és encara més gran quan arriba la tan esperada data de la presentació del nostre partner a Madrid .

  I és que si alguna cosa ens ha quedat clara després de tota aquesta preparació és que hi ha una oportunitat. En realitat, creiem que hi ha una gran oportunitat en totes les grans ciutats d’Espanya, però especialment a Madrid.

  El mercat immobiliari està canviant molt ràpid, els consumidors viren sense parar cap a un món molt més digitalitzat on la major part de la decisió de compra es realitza sense la intervenció directa de cap persona.

  A més, la irrupció de les immobiliàries digitals amb grans pressupostos i amb les seves propostes low cost per al client (que al seu torn cal dir que són també low service), no ha fet res més que accelerar aquest procés.

  No obstant, aquest fenomen, també ha deixat un buit enorme al mercat. Un buit d’informació i una necessitat latent d’un servei de qualitat per part de venedors i compradors.

  D’aquí la proposta i la clau de l’èxit d’Vivendex: una combinació entre noves tecnologies i comunicació alineada amb el que busca el consumidor que en cap cas afecta un servei d’excel·lència per al client.

  Per això, el repte de Madrid havia de venir de la mà del PARTNER adequat. La selecció dels nostres socis de negoci és fonamental perquè nosaltres som immobiliaris, no franquiciadors, i sobretot volem crear una xarxa potent de professionals immobiliaris que comparteixin la nostra visió, valors i compromís amb la qualitat i el servei.

  A Madrid, ho fem de la mà de Santiago Ramón y Cajal. Sí, sabem que el seu cognom ha estat lligat a la medicina durant molts anys, però estic convençut que en poc temps també estarà estretament lligat al Real Estate.

  Santi, amb un background molt potent en grans empreses d’inversió i immobiliàries, té el repte de desenvolupar la marca a Madrid i per a fer-ho comptarà amb tota la cobertura de serveis de Vivendex. Aquests dies estem en procés d’onboarding amb l’equip i preparant tots els detalls pel llançament a Madrid.

  Vols seguir els passos de Vivendex Madrid i ser el següent? Per pujar uns quants graons més en el teu negoci immobiliari, descobreix la fórmula de l’èxit de VIVENDEX BUSINESS PARTNERS.

  Més informació Business Partners

   

  23-maig-2021 |