ciudades donde más viviendas se venden

Les 10 ciutats espanyoles on més habitatges es venen


 • Quines són les ciutats espanyoles que més operacions immobiliàries registren? I les que apunten un nombre més gran d’operacions per habitant?

  Al mercat immobiliari espanyol li ha sentat bé la vacuna contra el Covid-19. Després de l’aturada del 2020, el 2021 ha batut rècords quant al nombre d’operacions, aconseguint xifres que no vèiem des del 2007, darrer any abans que esclatés la bombolla immobiliària.

  Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística, durant el 2021 es van vendre a Espanya un total de 565.523 habitatges, fet que suposa un 34,6% més que el 2020. La demanda continguda dels mesos anteriors, l’estalvi a les llars a causa del confinament, els baixos tipus dinterès i les noves necessitats habitacionals estan darrere d’aquest augment sense precedents.

  Però, a quines ciutats espanyoles es venen més habitatges? Des de Vivendex treballem per estar presents en aquelles ciutats que compten amb un mercat immobiliari més dinàmic, objectiu per al qual vam posar en marxa el nostre projecte Business Partners gràcies al qual avui dia comptem amb oficines a 5 ciutats diferents entre les que es troben Madrid i Barcelona.

  Per continuar amb el nostre treball d’expansió, des de Vivendex hem fet una anàlisi de les ciutats que més operacions immobiliàries registren amb l’objectiu d’esbrinar on hem de posar el focus de la nostra feina, una anàlisi que avui volem compartir amb vosaltres.

  Ciutats on més habitatges es venen

  Segons la anàlisi de ciutats amb més volum d’operacions immobiliàries, el número u seria Madrid, ciutat on ja comptem amb una oficina Vivendex amb el nostre partner Santiago Ramón y Cajal al capdavant. Seguida de la capital nacional trobaríem Barcelona, bressol del nostre negoci que ens ha vist créixer i expandir-nos.

  D’altres ciutats de gran interès quant a nombre absolut de compravendes trobaríem València, Sevilla o Màlaga, llocs on ens resultaria molt interessant assentar les nostres properes oficines immobiliàries.

  BP COMPRAVENDES

  Rànquing de ciutats amb més compraventes ordenades per operacions registrades el 2019. Taula de Vivendex elaborada a partir de dades del Ministeri de Foment.

  Per al nostre rànquing, hem decidit prendre com a referència les dades registrades durant el 2019 ja que és aquest el darrer període del qual es coneixen dades completes sense estar influït el mercat encara per les conseqüències de la pandèmia.

  Ciutats amb més vendes per habitant

  Però, a més de detectar les ciutats espanyoles on més habitatges es venen en números absoluts, a Vivendex també ens resulta interessant esbrinar quines són les ciutats on més habitatges es venen en relació amb el seu nombre d’habitants.

  En aquest sentit, Torrevieja destacada com a primera població al Rànquing, amb una relació de compravendes per habitant molt per sobre de la resta de poblacions si tenim en compte les dades del 2019.

  BP torrevieja

  Rànquing de ciutats amb més compraventes per habitant ordenades per operacions registrades el 2019. Taula de Vivendex elaborada a partir de dades del Ministeri de Foment.

  Altres ciutats molt interessants serien Oriola, Mijas, Marbella i Roquetas de Mar.

  En general, tant el País Valencià com Andalusia són dues comunitats molt dinàmiques quant a activitat immobiliària, regions on des de Vivendex volem posar el focus i treballar per poder-les incorporar aviat al nostre projecte de Business Partners.

  Tant la Comunitat Valenciana com Andalusia són regions amb un gran potencial on creiem que tenim molt a aportar com a professionals immobiliaris.

  *Si comptes amb una o diverses oficines immobiliàries en alguna de les poblacions assenyalades, potser siguis tu el partner que estem buscant. Per a què coneguis una mica millor en què consisteix el nostre projecte, a continuació et deixem amb el nostre Dossier de Business Partners, un document a través del qual t’expliquem què és el que podem fer pel teu negoci per continuar creixent al teu costat.

  Dossier Business Partners

  Descarrega’t el nostre Dossier de Business Partners i descobreix els passos que has de fer per convertir-te en un dels nostres propers partners de negoci.

  Metodologia de treball de la nostra anàlisi

  Per al nostre treball d’anàlisi, hem pres com a referència les 90 poblacions espanyoles amb més habitants (segons dades de Wikipedia), concretament, per sobre dels 80.000 habitants.

  Per comprovar quines poblacions fan més transaccions, hem pres com a referència les dades publicades de manera trimestral pel Ministeri de Foment quant a número de compravendes, tant d’obra nova com de segona mà.

  A falta de la confirmació de les operacions de l’últim trimestre del 2021 per part de Foment i, a més amb dades provisionals del tercer, la tendència és que al 2021 s’hauran superat les xifres del 2019, fins i tot havent-se superat ja en poblacions com Coslada i Alcorcón comptant només els primers nou mesos de l’any.

   

  *Si vols conèixer els avantatges de convertir-te en el nostre proper partner de negoci, et recordem que tens disponible el nostre Dossier Business Partners.