éxito agencia inmobiliaria

Quina és la fórmula de l’èxit per a una agència immobiliària?


 • Obrir una agència immobiliària és relativament fàcil avui dia. Però el que podria semblar un gran avantatge és, en realitat, una arma de doble tall que pot convertir-se en l’inici del final en cas de no comptar amb el know how necessari.

  Una inversió relativament petita, destinada principalment a un local adequat i a material ofimàtic, és suficient. Llavors, quina és la complicació i alhora el perill? Doncs fer que l’agència immobiliària funcioni.

  Per què no funcionen moltes immobiliàries?

  El principal error, i el més freqüent, és començar a créixer contractant nous agents quan la figura més important per posar uns bons fonaments en una agència immobiliària és la del coordinador / a.

  Existeixen tres punts febles habituals: el desordre administratiu, la poca solvència per aguantar els començaments i l’omnipresència del gerent, al voltant del qual gira tot el negoci. Això l’acaba saturant i el porta a descuidar el més important, els clients.

  Quelcom semblant li passava al Ricard Gallardo, gerent de la nostra nova oficina a Sitges. Amb els seus anys d’experiència en el sector, en Ricard ha conegut i viscut ser una marca franquícia i també l’haver de preocupar-se per cobrir tots els fronts. Amb el temps, veient que no podia arribar a tot, va apostar per un canvi i es va desvincular.

  El seu objectiu era comptar amb l’acompanyament adequat per motivar l’equip, orientar-lo pel camí adequat i així només haver de preocupar-se de vendre.

  Com fer que una agència immobiliària funcioni?

  Aquest és el primer pas de la fórmula de l’èxit. Que el gerent pugui estar centrat en la seva feina. I com aconseguir-ho? Doncs amb el suport d’una xarxa de confiança que li aporta un valor afegit, diferenciació i una estratègia de màrqueting online que li permet atraure, madurar i captar clients de forma automatitzada a través de tècniques com el inbound màrqueting, el lead nurturing, el posicionament seo, google adwords, social ads, email màrqueting, social media, etc…

  És per això que en Ricard va decidir d’unir-se al nostre nou projecte Vivendex Business Partners, o el que és el mateix, ser soci de Vivendex. Després de l’èxit de la nostra oficina de Reus, Sitges acull des d’aquest mes de setembre la nostra cinquena oficina, la segona associada.

  la integració de l’agència a vivendex

  La setmana passada vam iniciar els passos per integrar l’equip de Sitges a la família Vivendex. Ho vam fer amb diverses formacions: de benvinguda, de sistemes i processos, de gestió i de màrqueting. Després vam acabar la jornada amb un reportatge fotogràfic de l’equip per homogeneïtzar la imatge del grup.

  Però el seu procés no acaba aquí, ni de bon tros. Els espera tot un any de seguiment i acompanyament. Farem visites presencials periòdiques i programades i estarem a la seva plena disposició per facilitar-los l’adaptació a una nova manera de treballar més eficient i més productiva.

  * Si tu també estàs buscant la fórmula per a què la teva agència immobiliària faci un salt de qualitat, et convidem a descobrir tot el que l’acompanyament de Vivendex pot fer per tu.

  Mes informació de Business Partners