generación de leads inmobiliarios

Tècniques de generació de leads immobiliaris


 • T’expliquem algunes de les tècniques de generació de leads immobiliaris que millor ens estan funcionant a Vivendex per fer créixer la nostra base de dades.

  Quan conversem amb els nostres companys de professió sobre la seva estratègia en màrqueting immobiliari, solem tenir sempre un objectiu comú en el qual, de fet, coincideixen totes les agències: augmentar el nombre de leads immobiliaris.

  Els leads s’han convertit en una de les principals obsessions de les agències immobiliàries i, encara que en aquest àmbit no és tant important la quantitat com la qualitat, sí que és cert que hi ha una relació directa entre el nombre de leads aconseguits i el nombre de contractes que acabarem signant a final de mes.

  Però, d’on vénen aquests leads? Com podem augmentar els nostres leads immobiliaris d’una manera sostenible i eficaç?

  Encara que tècniques de generació de leads immobiliaris n’hi ha tantes com accions et puguis imaginar, en aquest article ens centrarem en algunes de les tècniques que millor ens estan funcionant a Vivendex.

  Portals immobiliaris

  Us semblarà un clàssic però no per aquest motiu hem d’oblidar que els portals immobiliaris són una excel·lent eina per aconseguir leads de compradors.

  Habitaclia, Fotocasa, Idealista, Yaencotré o, si venem a l’estranger, Kyero o ThinkSpain. Hi ha infinitat de portals immobiliaris i no tots ens aporten leads de la mateixa qualitat. En funció de la regió que treballem, del nostre tipus de client i, per descomptat, del tipus d’anuncis que fem, els nostres leads de compradors seran de més o menys qualitat.

  leads-inmobiliarios-en-portales

  Un error molt comú de les immobiliàries és basar la seva estratègia per aconseguir leads de compradors en els portals immobiliaris sense invertir en canals propis.

  Com a agència immobiliària et direm que encara que aquestes plataformes són una gran i necessària font de leads, no hem d’oblidar que no deixen de ser plataformes externes en què tu no tens el control. Combina aquest tipus de tècniques de captació amb d’altres basades en canals propis.

  Anuncis a cercadors i XS

  Les campanyes de publicitat online s’han convertit en una altra de les grans tècniques de generació de leads immobiliaris. A Vivendex invertim una part important del nostre pressupost de màrqueting en campanyes a cercadors, YouTube i Facebook entre d’altres.

  Si una de les claus de les campanyes de publicitat és la segmentació (com més segmentem les nostres campanyes, més qualificats seran els leads immobiliaris que aconseguim), una altra de les claus des del nostre punt de vista és sens dubte l’especialització.

  Els professionals immobiliaris tenim grans coneixements en moltes àrees: negociació, comercialització, tributs, valoracions … però està clar que no podem saber de tot.

  A Vivendex hem delegat les nostres campanyes a Adwords i Xarxes Socials a una empresa especialitzada per maximitzar els nostres resultats i poder centrar-nos en allò en què som experts i en el que sí que podem aportar valor al nostre negoci.

  Posicionament online

  Si no disposes d’un gran pressupost i has de decidir en què invertir, probablement la millor opció sigui invertir en posicionament online. Si posiciones la teva web immobiliària per a aquells termes que siguin importants per al teu públic estalviaràs una important quantitat de diners en campanyes de publicitat i portals immobiliaris.

  El posicionament online no és un objectiu assolible de la nit al dia. Amb aquesta tècnica de captació els leads immobiliaris triguen bastant més a arribar que amb una campanya de publicitat convencional, però, els resultats que aconsegueixis seran molt més sostenibles i perdurables en el temps.

  Recorda que el que avui sembris ho recolliràs demà i això és una màxima que en el SEO se segueix al peu de la lletra.

  A la següent infografia t’oferim consells pràctics perquè posis en marxa la teva web immobiliària des de ja mateix basant-nos en el que millor ens ha funcionat a nosaltres.

  10 consells per a la teva web immobiliària

  Encara que a Vivendex tenim departament de màrqueting propi, també hem decidit comptar amb una empresa especialitzada en màrqueting immobiliari, no només per créixer en captació, sinó també per crear una sèrie de fluxos de treball que ens permetin madurar a aquests contactes de manera automàtica.

  D’aquesta manera, els nostres comercials només han d’intervenir en el procés quan el contacte es troba en plena predisposició de realitzar una transacció immobiliària, permetent-nos estalviar temps i focalitzar la nostra feina.

  Recomanacions

  Hi ha millor contacte que el que ve recomanat per un dels teus clients? Les recomanacions són una d’aquestes potes del màrqueting en què sempre val la pena invertir. Convidar als teus clients a deixar una ressenya positiva sobre els teus serveis ajuda a altres persones que es troben en la seva mateixa situació que ells a acabar decantant-se per la teva empresa.

  reseñas como técnica de captación inmobiliaria

  Recorda que moltes vegades ni tan sols cal convidar als teus clients a que deixin una ressenya positiva, quan s’ha fet una bona feina i el client ha trobat en nosaltres la solució al seu ‘problema’, el boca a boca farà que els leads immobiliaris arribin sols.

  30-març-2022 |