Vivendex Sant Cugat

Obrim oficina de Vivendex a Sitges


 • A Vivendex hem arrencat el curs 20-21 amb molt bones notícies: estrenem oficina a Sitges per ajudar, d’ara en endavant, a venedors i compradors de tot el Garraf, especialment de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes.

  Ho fem de la mà de Ricard Gallardo, soci de Vivendex Sitges, que compta amb més de 16 anys d’experiència en el sector immobiliari del Garraf i coneix la zona meravellosament bé.

  En el context actual, Ricard i el seu equip creuen que és el moment de donar un nou impuls a la seva agència immobiliària i diferenciar-se de la competència. I des de Vivendex volem acompanyar-los en aquest camí. Precisament per això vam crear el nostre projecte Vivendex Business Partners.

  D’ara en endavant acompanyarem a Vivendex Sitges, tal com ja fem amb Vivendex Reus, amb els nostres coneixements en tecnologia, estructures, processos, sistemes i màrqueting online. Una fórmula d’èxit de Vivendex que busca augmentar la productivitat de les agències immobiliàries de poblacions en què no estem presents.

  La nova oficina s’ubica al c / Salvador Olivella 15 de Sitges, on Ricard i el seu equip atendran les necessitats de tots els clients que necessitin vendre, comprar o llogar al Garraf.

   

  * Tu també vols que la teva agència immobiliària tingui eines per diferenciar-se i competir en el mercat? Potser pots ser el següent nou business partner.

  Mes informació de Business Partners
  31-gener-2022 |