Montvalles

Vivendex Retail lloga una nau en 3 dies


 • Vivendex Retail facilita la reubicació de Muntatges i Manteniments del Vallès a Barberà, qui lloga una nau industrial i en 3 dies els seus assessors immobiliaris els ho tenen tot llest.

  La empresa Muntatges i Manteniments del Vallès ha trobat el seu nou emplaçament al polígon industrial Can Salvatellade Barberà del Vallès. Aquesta reubicació estratègica, i a més ràpida i eficient, reflecteix el compromís de Vivendex Retail per facilitar solucions immobiliàries que impulsin el creixement empresarial i la prosperitat local.

  El propietari de la nau, ubicada a Torrent Tortuguer 54, és client habitual de Vivendex Retail. Coneix molt bé la seva capacitat per gestionar lloguers, trobant, entre d’altres coses, els llogaters adequats per a cada producte.

  La nau en qüestió va quedar buida quan els anteriors arrendataris van deixar l’espai a la recerca d’un altre de més petit. Ben al contrari, Muntatges i Manteniments del Vallès, una empresa en creixement dedicada a muntatges i instal·lacions industrials (fabricació d’estructures metàl·liques, fontaneria, Aire Condicionat…), buscava una ubicació que s’ajustés millor a les seves necessitats operatives, ja que ampliava la plantilla.

  Imatges de la nau llogada a Can Salvatella

  En veure que la nau comptava amb tot el necessari van contactar amb Vivendex Retail. La Sílvia, l’agent immobiliària responsable, els va explicar que el polígon industrial de Can Salvatella s’ha consolidat com a centre d’activitat empresarial clau a la regió. Amb una ubicació convenient a prop de Barcelona i una infraestructura moderna, Can Salvatella atrau una varietat d’empreses en sectors com ara la manufactura, la logística i la tecnologia, contribuint així al creixement econòmic local.

  Després de visitar el lloc, des de Muntatges i Manteniments del Vallès de seguida van voler tancar la negociació i pactar la signatura del contracte en 2 dies. Ara, els responsables de l’empresa estan contents d’haver trobat aquest nou emplaçament. I destaquen la fluïdesa amb què s’ha fet l’operació immobiliària. Així ho han manifestat en una ressenya a Google:

  ‘Excel·lents professionals. Tracte proper i eficient. La Silvia és encantadora i una excel·lent professional. Hem llogat una nau amb ells i en tres dies ho tenien tot preparat. Immillorable treball.’

  A Vivendex Business & Retail comptem amb un equip d’experts que es dedica a buscar i avaluar amb cura les opcions disponibles al mercat. Analitzarem les teves preferències pel que fa a ubicació, mida, pressupost i d’altres aspectes rellevants, per tal de presentar-te les millors opcions.

  Si vols portar el teu negoci a un altre nivell, nosaltres et proporcionem l’espai que necessites.

  16-febrer-2024