tancar negoci llogar local

Tancaràs el teu negoci? Lloga el teu local comercial a Barcelona!


 • Si en el seu moment vas invertir en un local comercial que ara tens en propietat, quan el teu negoci comenci a demanar-te massa energia, el podràs tancar i llogar el teu local.

  La vida de l’emprenedor és una muntanya russa. Hi ha molt assaig i error i cada error comporta les seves conseqüències que cal saber salvar per continuar, sobreviure. A la ment del propietari d’un negoci sempre hi ha la feina: 24h-7. Per suposat, la passió ens ajuda a suportar els problemes que puguin sorgir amb ganes i energia.

  Però, de vegades, arriba un moment en què aquells impostos, sous i despeses que tant ens costa pagar, aquell canvi constant al qual adaptar-se, aquelles actituds negatives de col·laboradors i personal que cal gestionar, tota aquella paperassa i embolics administratius, els fallos del sistema informàtic o d’altra maquinària, els alts i baixos propis del sector que cal organitzar-se per poder superar… tot, tot! ens pesa massa. I comencem a pensar a reduir els nostres maldecaps i tenir una vida més simple.

  Llogar el teu local comercial

  Arribats a aquest punt, què cal fer? Si teniu la sort d’haver invertit en un local en propietat teniu l’opció de tancar el vostre negoci i acabar amb l’esgotament i l’estrès sense renunciar a gaudir d’una font d’ingressos generosa. Uns ingressos que no requereixen tant de vosaltres i que us permetran gaudir del vostre temps plenament. Si ja has aportat el teu granet de sorra, i ara et toca viure, pots optar per tancar i llogar el teu local, aquest establiment que ja saps que és perfecte per a certs tipus de negoci, ja que a tu t’ha funcionat molt bé. Pots proporcionar als teus llogaters un lloc adequat perquè els seus somnis progressin i es converteixin en realitat.

  I el millor és que la rendibilitat està gairebé assegurada ja que ja li has donat a la teva propietat molt de rendiment abans de posar-la al mercat de lloguer. El teu bé està més que amortitzat, ara et pot donar el que necessites per viure amb comoditat. Les despeses es redueixen als costos de l’administrador o empresa que et gestioni el lloguer i les assegurances, la del Continent i la Responsabilitat Civil i també la d’Impagaments. Així és, normalment l’IBI i la comunitat s’inclouen al lloguer.

  Per al procés, com has fet sempre, envolta’t de la gent més capaç, que t’ajudi a trobar l’inquilí perfecte, a qui li anirà bé en aquest espai que posaràs al mercat. Un expert que porti totes les gestions que no són la teva especialitat, que estigui al dia dels canvis i que ho faci tot bé i de manera transparent.

  Fer el pas acompanyat

  És a dir, el primer pas per llogar un local a Barcelona de manera rendible passa per triar una bona agència immobiliària. Tot i la gran oferta d’immobiliàries existent a la ciutat, molt poques compten amb plans específics per a la comercialització de locals comercials.

  Vivendex Retail és una immobiliària experta en aquest tipus d’immobles, amb un pla de màrqueting específic, la capacitat per fer una valoració adequada de la renda en funció del mercat, la ubicació i l’estat de conservació, i que et sabrà assessorar a nivell jurídic. A Vivendex Retail tenim a les nostres esquenes una gran quantitat de transaccions similars a la teva. Aquí podeu llegir un exemple de com vam llogar un local a Barcelona. Posa’t en contacte sense compromís!

  20-desembre-2023