Local comercial a Barcelona es converteix en el Showroom d’Elit Decor


 • español

  Elit Decor troba amb Vivendex Retail el local comercial a Barcelona perfecte per al seu Showroom.

  El Showroom, una eina clau per a les empreses de disseny

  L’exposició d’exemples dels serveis d’interiorisme i de reforma integral sol ser molt útil. Els clients es fan una idea molt més exacta del que es pot arribar a fer que no pas a través de catàlegs i converses davant d’un projecte (en 2 o en 3D), els dubtes es dissipen més ràpid i deixen pas a la il·lusió.

  El canvi i la novetat poden ser aclaparadors, estressar-nos. O, per contra, poden ser motiu d’alegria, de gran felicitat per el fet d’anar cap endavant. Això és el que fem, un pas endavant, en convertir aquells espais on vivim en llocs que reflecteixen la nostra personalitat, les nostres circumstàncies i necessitats. I I així, feliços, és com aconseguim sentir-nos quan avancem de la mà dels millors professionals. Els showrooms ens ho posen fàcil a l’hora de decidir-nos a donar a una empresa en concret aquest vot de confiança.

  Sabent tot això, Elit Decor, empresa dedicada al disseny, les reformes i l’interiorisme a Barcelona i amb una llarga experiència en el sector, es va decidir a expandir el negoci i a trobar un local a Barcelona centre on mostrar una gran selecció de materials i mobles per a banys, cuines, parquets i ceràmiques i tot el necessari per fer-li un update al teu habitatge o local comercial.

  El repte estava servit. Havia de ser un lloc versàtil, que permetés crear una diversitat d’espais entre els quals el client fluís amb naturalitat. Un lloc, a més, molt ben ubicat i de fàcil accés, al centre de la ciutat, i ampli, naturalment. Però que, alhora, tingués un preu assequible. Evidentment, la necessitat de fer reformes no seria un fre a l’hora de triar.

  L’aneguet lleig dels locals, un cigne per a Elit Decor

  A Vivendex Retail, quan des d’Elit Decor ens van contactar en referència a un local comercial de lloguer al carrer Entença que van veure anunciat en un dels portals immobiliaris amb què treballem, ho vam veure clar. Era el match perfecte. El local tenia tot el que buscaven: era gran i adaptable i, a més, estava a molt bon preu ja que, per les seves característiques tècniques, no era vàlid per a concurrència pública, només servia com a oficina o per a showroom. Era, doncs, un local que requeria de Vivendex Retail més dedicació i passió que d’altres espais que poden servir per a qualsevol ús. Però que estàvem decidits a convertir en un èxit rotund.

  De fet, després d’una primera visita on Elit Decor es va decidir a valorar el local per a la seva expansió més a fons, els seus enginyers van veure en aquest espai de 258m2 amb 7m de façana un gran potencial. I, en efecte, van desenvolupar una diversitat de formes creatives per ajustar aquest local comercial a Barcelona a les seves necessitats.

  El pas següent va ser negociar amb la propietat. Aquest procés va portar temps i esforç, però les dues parts finalment van arribar a un acord. Elit Decor estava disposada a invertir en millores i modificacions, cosa que va convèncer la propietat que eren els llogaters ideals. Aquí teniu imatges del resultat de la reforma:

  L'abans i el després de la reforma del local comercial a Barcelona d'Elite Decor

  Des que es van mudar, Elit Decor ha convertit aquest desafiament en una oportunitat per mostrar la seva creativitat i habilitats de disseny. El showroom reflecteix la seva experiència en el disseny d’interiors i, s’ha convertit en un lloc inspirador per a clients i visitants. La seva història constitueix aquell èxit rotund que estàvem buscant.

  A Vivendex Business & Retail comptem amb un equip d’experts que es dedica a buscar i avaluar amb cura les opcions disponibles al mercat. Analitzarem les teves preferències pel que fa a ubicació, mida, pressupost i d’altres aspectes rellevants, per tal de presentar-te les millors opcions.

  Si vols portar el teu negoci a un altre nivell, nosaltres et proporcionem l’espai que necessites.

  2-novembre-2023 |