compra local sant marti

Compra d’una planta industrial a Sant Martí com a inversió


 • Descobreix com gestionem la compravenda d’una planta industrial a Sant Martí, un local adquirit com a inversió i que actualment està de lloguer.

  Fa tan sols unes setmanes a Vivendex Business & Retail gestionàvem la compravenda d’un local al 22@ de Barcelona, una planta industrial amb un gran potencial com a inversió de la que avui us expliquem tots els detalls.

  Així era el local a Sant Martí

  El local en qüestió es trobava a la 3a planta d’un edifici industrial situat al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, una planta industrial molt lluminosa que comptava amb unes magnífiques vistes a la ciutat comtal.

  Característiques del local

  • 370 m2, totalment exterior i amb unes mides aproximades de 22,51m de llarg i 16,03m d’amplada.
  • Tancaments d’alumini, terres de terratzo, sortida d’emergència i dos lavabos.
  • Edifici amb moll de càrrega i descàrrega, ascensor dús mixt, muntacàrregues, gual 24h, servei de consergeria, video-porter i directori dempreses.
  • Excel·lents comunicacions en transport públic: línies de metro, tramvia, autobusos i bicing.
  • Fàcil accés mitjançant vehicle privat.

  Compra com a inversió

  Les característiques del local el feien perfecte per establir-hi un lloc de treball al cor del Poblenou, cosa que els seus compradors, Jordi i Arnau, van saber apreciar des del primer moment.

  Després de veure l’anunci, el Jordi i l’Arnau ens van trucar i vam concertar amb ells una visita al local. L’endemà ja teníem una proposta de compra sobre la taula. Els compradors van decidir aprofitar la gran oportunitat d’inversió que el local els oferia.

  Lloguer del local

  Els compradors van acabar tan satisfets amb la gestió que els va brindar Vivendex Business & Retail que no van dubtar a encarregar-nos el lloguer del local a més de fer-nos saber la seva satisfacció a través de les seves ressenyes a Google:

  reseña-google-arnau

  reseña-google-jordi2

  *Us recordem que si vosaltres també voleu comprar un local com a inversió a Barcelona ciutat, Barcelona província o Madrid ciutat, podeu posar-vos en contacte amb Vivendex Business & Retail per a què us assessorem des del primer moment. Us deixem amb una Guia de compra de locals comercials on podreu trobar tots els aspectes que heu de tenir en compte a l’hora de fer una operació d’aquest tipus.

  Guia de compra de locals comercials