vender local con rentabilidad

Local comercial venut amb rendibilitat a Ciutat Vella


 • Descobreix com gestionem la venda amb rendibilitat d’aquest local comercial a Ciutat Vella, un immoble al cor del Raval de Barcelona amb moltes possibilitats.


  Avui dia ens trobem en una situació econòmica una mica inestable, cosa que acostuma a generar el dubte als propietaris sobre què fer amb el seu local comercial. Seria millor vendre o llogar el meu local?

  En aquesta ocasió, volem parlar-vos dels propietaris d’un local situat al carrer Lluna, al cor del Raval de Barcelona, que es van fer aquesta mateixa pregunta.

  El seu local comptava amb una superfície de 75m2 i tenia molt d’encant. Se situava en una zona amb gran moviment comercial i cultural i era òptim per a diferents tipus d’activitats.

  Venda del local amb rendibilitat

  Els propietaris ens van sol·licitar assessorament i finalment van acceptar el nostre consell:

  Primer llogar el local i així després tenir l’oportunitat de vendre l’immoble a un inversor.

  Un cop publicat l’anunci del lloguer, vam rebre una gran quantitat de contactes interessats en l’immoble degut al seu bon estat i localització en comparació amb d’altres immobles similars a la zona.

  Paral·lelament, el local es va començar a oferir a una sèrie d’inversors en previsió de la possible rendibilitat que se’n podria treure i es van iniciar algunes visites al local.

  Al cap d’un temps, l’empresa Probashi, una gestoria per a ciutadans de Bangladesh a Barcelona, es va interessar pel local comercial i va fer una proposta de lloguer. Finalment, l’empresa Probashi es va convertir en la nova llogatera del local.

  Un cop llogat, ja només quedava vendre’l i, per a això, els propietaris van tornar a confiar en el nostre equip.

  L’agent responsable de gestionar el local va tornar a oferir-lo a la venda a diversos inversors que havien estat interessats, aquesta vegada, aportant-los tota mena de detalls sobre la rendibilitat que els podia oferir. Un d’aquests inversors, en rebre tota la informació, el va considerar una bona oportunitat d’inversió i, en menys de dos mesos, el local comercial ja estava venut.

  *Si com aquests propietaris tu també vols vendre amb rendibilitat un local comercial, et recomanem posar-te en contacte amb l’equip de Retail de Vivendex. Ens encarregarem de llogar el teu local per posteriorment vendre’l assegurant-te una bona rendibilitat.

  De la mateixa manera i, per a què puguis saber com treballem, a continuació et deixem amb una Guia de venda de Locals on t’expliquem els passos necessaris que has de fer per aconseguir una venda exitosa i les diferències entre aquest tipus de transacció i les vendes tradicionals d’habitatges.

  Guia de venda de Locals