agencia alquiler locales Barcelona

Com triar una immobiliària per llogar un local a Barcelona


 • El primer pas per llogar un local a Barcelona de manera rendible és triar una bona agència immobiliària. Tot i la gran oferta d’immobiliàries existent a la ciutat, molt poques tenen plans específics per a la comercialització de locals comercials.

  Per si estàs pensant en llogar el teu local i necessites una agència que t’ajudi a gestionar el procés, a continuació et deixem amb algunes claus que t’ajudaran a triar l’agència immobiliària més qualificada.

  De la mateixa manera, t’animem a descarregar-te la nostra Guia per llogar el teu Local Comercial, un document que t’ajudarà a assentar les bases del procés que iniciaràs i a abordar el lloguer del teu immoble des d’una perspectiva professional.

  Guia per llogar el teu Local Comercial

  Agència Immobiliària a Barcelona especialista en Retail

  Un dels primers aspectes en què t’has de fixar a l’hora d’escollir una immobiliària per llogar el teu local és que sigui especialista en el producte que vols comercialitzar, en aquest cas, locals comercials. L’empresa escollida ha de tenir coneixement sobre la demanda a la zona, la normativa que afecta a la transacció i sobre les característiques tècniques de l’immoble per saber quines són les activitats comercials més factibles.

  L‘agència immobiliària a Barcelona seleccionada ha de ser capaç de preparar un pla de màrqueting específic per al tipus de producte que vols posar al mercat de lloguer.

  Coneixement de l’inquilí

  Trieu una agència immobiliària que conegui el tipus d’inquilí que necessita el vostre local en funció de l’activitat a què es dedica el seu negoci. A l’hora d’escollir un local per llogar, els llogaters es fixen principalment en aquestes tres qüestions:

  • Ubicació: zona que permeti realitzar l’activitat del local amb una visibilitat i afluència de persones determinada.
  • Superfície: que permeti desenvolupar l’activitat del negoci amb comoditat.
  • Preu: d’acord amb el mercat, l’estat del local i els seus possibles usos.

  Valoració de la renda

  Com hem comentat, el preu de lloguer del local és fonamental a l’hora de trobar el llogater adequat. Per això, has de triar una agència immobiliària a Barcelona capaç de fer una anàlisi exhaustiva del mercat i del teu local per determinar la xifra exacta.

  El preu de lloguer d’un local ve determinat pels factors següents:

  • Mercat actual
  • Oferta disponible
  • Finançament
  • Estat de conservació
  • Ubicació

  Si el preu no és l’adequat, perdrem llogaters i cridarem l’atenció dels clients equivocats.

  Col·laboració amb d’altres agències

  Una bona agència immobiliària especialista en lloguer de locals a Barcelona ha d’estar disposada a col·laborar amb d’altres agències sempre que l’operació ho requereixi.

  De vegades, l’inquilí ideal per a un local determinat no es troba a la base de dades de l’agència immobiliària contractada per a la gestió de l’operació. En aquests casos, l’agència immobiliària ha d’estar disposada a col·laborar amb d’altres agències per trobar l’inquilí que millor s’ajusti a les característiques del local que cal llogar.

  Assessorament jurídic

  Els contractes de lloguer comercial tenen grans diferències respecte als contractes de lloguer residencial. Una de les diferències més notòries és que els contractes de lloguer comercial estan subjectes al pagament de l’IVA i a la retenció de l’IRPF en el cas dels propietaris.

  Per mantenir sota control tots els aspectes legals referits a la teva operació, cerca una agència immobiliària a Barcelona que sàpiga donar-te una solució per a cadascun d’aquests aspectes:

  • Format del contracte
  • Durada
  • Renda, actualització i fiança
  • Cessió i subarrendament
  • Dret d’adquisició preferent
  • Autorització d’obres al local.

  Comprovar ressenyes i sol·licitar referències

  Una agència immobiliària especialitzada en el lloguer de locals ha de tenir a l’esquena una gran quantitat de transaccions similars a la teva. Per comprovar-ho, podeu fer una ullada al perfil de Google i aturar-vos a llegir les valoracions dels clients que, com tu, hagin necessitat llogar el seu local i hagin trobat en l’empresa triada la solució a les seves necessitats.

  Des del perfil de Google de Vivendex Business & Retail pots conèixer tot allò que els nostres clients opinen sobre nosaltres.

  reseñas-google-my-business

  I, per saber més detalladament com ajudem als nostres clients a gestionar la compravenda o el lloguer dels seus locals, també pots fer una ullada a la nostra secció de Casos d’Èxit. Allà hi trobaràs històries reals de clients que han vist com Vivendex Business & Retail els ha ofert un assessorament més enllà de les seves expectatives inicials.

  Casos d’exit

  Si vols ser el proper protagonista d’un dels nostres Casos d’Èxit, posa’t en contacte amb el nostre equip i analitzarem com et podem ajudar a assolir els teus objectius.