caso éxito local L Eixample

ReSport Clinic obre un nou centre en un local de L’Eixample


 • La clínica ReSport va inaugurar a la ciutat de Barcelona el seu segon centre clínic esportiu al carrer Rosselló, al barri de La Nova Esquerra de l’Eixample.

  El local comercial a l’Eixample escollit havia estat usat anteriorment com a gimnàs. Després d’un procés de transformació, el nou llogater l’ha convertit en una clínica de traumatologia i fisioteràpia esportiva tant per a esportistes professionals com per a amateurs.

  ReSport Clinic es dedica a ajudar a fer que les persones es reincorporin el més ràpid possible a la pràctica esportiva després d’una lesió per sobreús o traumatisme. També ajuden a millorar les aptituds físiques i el rendiment personal del client per tal de minimitzar el risc de lesions.

  Així va ser el procés de transformació del local

  Després d’un gran esforç condicionant i actualitzant les instal·lacions, ReSport  Clinic va aconseguir un gran espai on proporcionar als seus clients un ambient adequat, agradable i relaxat on poder exercitar-se i recuperar-se. Avui volem mostrar-vos la gran feina que ha fet l’empresa amb aquest local comercial mostrant-vos imatges de l’abans i el després de la transformació.

  L’inquilí va acabar tan encantat tant amb el local que vam trobar pel seu negoci com amb la transparència i naturalitat amb què gestionem tot el procés que no va dubtar en valorar positivament la nostra feina a Google.

  reseña

  Podeu fer una ullada a la resta de les nostres ressenyas a Google per comprovar de primera mà que la satisfacció d’Adrián Gerardi no és quelcom residual entre els nostres clients.

  A Vivendex Business & Retail estem especialitzats en la compravenda i lloguer de locals comercials a Barcelona. Podeu fer una ullada a la resta de locals de lloguer a Barcelona que tenim disponibles actualment.

  Locals de lloguer a Barcelona
  15-novembre-2021 |