escaparate granier

L’empresa Granier lloga un nou local a Travessera de Gràcia


 • Tasa Locales, ara Vivendex Business & Retail, lloga un nou local comercial a Travessera de Gràcia, una de les zones més cèntriques de Barcelona i de gran afluència de persones, a la coneguda empresa fornera Granier.

  Granier és una cadena de fleques amb més de 10 anys d’experiència en el sector i més de 350 punts de venda distribuïts per tota Espanya. A més dels seus establiments, des de 2013 la marca ha iniciat un procés d’expansió internacional i ja compta amb locals a Amèrica, Portugal, Itàlia i Regne Unit.

  Tot i definir-se com una empresa que no té sostre, la nostra missió com a especialistes en la compra, venda i lloguer de locals comercials a Barcelona era la de trobar-los un sostre per llogar sota el qual ubicar el seu nou establiment.

  Com aconseguim el local a Travessera de Gràcia?

  El primer va ser entendre quines eren les necessitats de Granier: ubicació, metres quadrats, característiques del local, pressupost… La necessitat de llogar un local comercial a Travessera de Gràcia els havia vingut d’improvís i desconeixien quin camí havien de prendre.

  En el moment en què vam captar un local que era ideal per a ells, els el vam oferir i el responsable del departament d’expansió de la marca de seguida va saber que era el que estaven buscant.

  El local seleccionat es trobava al centre del districte de Gràcia i comptava amb una superfície de 87m2 útils. La seva distribució en una sala de vendes, un magatzem i un espai taller a més de la seva façana cantonera amb grans aparadors, el feien perfecte per al negoci.

  L’establiment albergava una botiga de tapisseria de sofàs, però gràcies a la feina d’adequació que va realitzar la cadena, aviat es va transformar en una de les característiques i conegudes fleques de Granier.

  La marca ha quedat tan satisfeta amb el treball realitzat per Vivendex Business & Retail que no han dubtat a deixar-nos una ressenya positiva a Google.

  Reseña

  Vols saber més sobre els immobles que tenim actualment disponibles per a llogar en aquesta o qualsevol altra zona de Barcelona? Consulta el nostre cercador d’immobles i no dubtis en contactar amb nosaltres si tu també estàs buscant un lloc on assentar o traspassar el teu negoci.

  Cercador d’immobles