elegir inmobiliaria vender local

Com triar una agència immobiliària per vendre un local a Barcelona


 • Triar una agència immobiliària a Barcelona per vendre un local comercial no sempre és una tasca senzilla. Tot i que en aquesta ciutat hi ha una gran quantitat d’immobiliàries entre les quals escollir, la majoria estan enfocades a la gestió d’habitatges, per la qual cosa no tenen un pla específic per a la comercialització de locals comercials.

  El sector de l’habitatge i el dels locals comercials són dues àrees molt diferents, tant si són en venda com de lloguer, i requereixen empreses especialitzades per a la seva gestió.

  Si necessites triar una agència immobiliària per vendre un local a Barcelona, et deixem a continuació amb alguns aspectes que has de tenir en compte abans de triar l’empresa definitiva.

  Agència Immobiliària a Barcelona especialista en Retail

  L’especialització és la clau de tota operació immobiliària del tipus que sigui. A més d’escollir una empresa especialitzada en la regió geogràfica on es trobi la teva propietat, en aquest cas, a Barcelona, cal que també estigui especialitzada en el tipus d’immoble que es comercialitzarà.

  No és el mateix comercialitzar un habitatge a Barcelona que un local, una nau o una oficina. El de l’habitatge sol ser un mercat amb molta demanda i poca oferta. D’altra banda, els locals que queden buits i surten al mercat solen tenir més dificultats per assolir la venda o el lloguer.

  A l’hora d’escollir una agència immobiliària a Barcelona per vendre un local comercial, escull una empresa que tingui coneixement ampli de la zona, la normativa vigent i les característiques tècniques de l’immoble per saber quines són les activitats comercials més factibles per al local.

  Anàlisi de mercat

  Hi ha una gran diferència entre el preu pel qual es posa a la venda un local i el preu pel qual finalment s’acaba tancant la transacció. Per poder determinar el preu de sortida adequat per a un immoble és necessari realitzar una anàlisi comparativa de mercat en què es tinguin en compte tant les vendes tancades més recents com les propietats actualment al mercat.

  També cal fer una inspecció detallada de la propietat per comprovar el mercat objectiu al qual s’adreça amb la idea d’arribar a un nombre més gran de compradors potencials.

  Valorar un local difereix molt de valorar un habitatge, per la qual cosa si vols conèixer el preu estimat del teu establiment, el millor és que triïs professionals de la teva regió geogràfica especialitzats en aquest tipus de propietats.

  A Vivendex Business & Retail estem especialitzats en la valoració de locals comercials a Madrid ciutat, Barcelona ciutat i província, per la qual cosa si vols conèixer el preu estimat del teu immoble, t’animem a que sol·licitis una valoració gratuïta al nostre equip de professionals.

  Sol·licitis una valoració gratuïta

  Pla de màrqueting per vendre un local

  Una bona agència immobiliària haurà d’elaborar un pla de màrqueting adequat al tipus d’immoble que comercialitzarà i a les seves característiques particulars. Per això, el pla de màrqueting haurà d’incloure el següent:

  • Pla de venda múltiple: mostrar l’immoble a tots els portals immobiliaris de primer ordre així com a les diferents bosses immobiliàries i/o MLS que existeixin al mercat. La idea és arribar al nombre més gran possible de professionals del sector i compradors potencials.
  • Reportatge fotogràfic: que en detalli els valors i ressalti el més atractiu.
  • Altres accions d’interès: preparació de l’immoble per a la venda, tours virtuals, vídeo etc.

  A la nostra Guia de venda de locals comercials et deixem amb alguns consells per dur a terme la teva transacció.

  Guia de venda de locals comercials

  Pla de comunicació i evolució

  A més de dur a terme un pla de màrqueting per assolir la màxima difusió de l’immoble, també cal que el propietari del local en qüestió estigui al corrent dels passos que es fan per a la comercialització de la seva propietat i cal adaptar les accions de màrqueting als resultats obtinguts.

  Delegar la venda d’un local a Barcelona a una agència immobiliària és un alleugeriment per a molts propietaris que no poden o no se senten en disposició de fer una operació d’aquest calibre. Tot i això, el feedback que l’agència immobiliària escollida us reporti serà de gran utilitat per adequar l’estratègia de comercialització quan sigui necessari i conèixer el grau d’interès que el local desperta entre el públic objectiu.

  La missió d’una agència immobiliària és establir mecanismes que facilitin el traspàs d’informació entre el propietari i l’agència.

  Immobiliàries que col·laboren entre si

  Un altre indicatiu de professionalitat és detectar que la immobiliària escollida per vendre el nostre local a Barcelona col·labori amb d’altres agències.

  El venedor d’un local no es pot limitar als compradors existents a la base de dades de la immobiliària a l’hora d’escollir el millor candidat. Una bona immobiliària ha de trobar el millor comprador per al local del seu client, sigui on sigui. Això implica col·laborar amb altres agències del seu entorn i tancar-hi acords si fos necessari fins a trobar el comprador ideal per a cada immoble.

  Comprovar ressenyes i sol·licitar referències

  I si encara tens dubtes sobre la professionalitat de la immobiliària escollida, res millor que escoltar l’experiència de les persones que igual que tu han necessitat de vendre el seu local.

  En el nostre cas, pots fer una ullada a les més de 130 ressenyes que tenim al nostre perfil de Google My Business de Vivendex Business & Retail. Aquestes valoracions han estat realitzades per persones que en el seu moment van decidir comprar, vendre o llogar un local comercial amb nosaltres i que han volgut valorar els nostres serveis a través d’una ressenya a Google.

  reseñas-google-my-business

  A la nostra pàgina web també hi trobaràs una secció de casos d’èxit on t’expliquem algunes de les nostres compravendes i lloguers de locals comercials més interessants per a què comprovis de primera mà com afrontem cadascun dels nostres encàrrecs.