local brutal beauty

Brutal Beauty lloga un local comercial a Gràcia


 • Vivendex Business & Retail, la teva agència especialitzada en la compravenda i el lloguer de locals comercials a Barcelona, ha llogat un local comercial al districte de Gràcia, Barcelona, al centre d’estètica Brutal Beauty.

  Necessitats de les arrendadores

  Les propietàries del local eren tres germanes encantadores que feia més d’un any que no rebien el pagament del lloguer. Van contactar amb nosaltres, vam visitar el seu local i així que vam aconseguir que l’entreguessin ens vam posar a buscar-los nou llogater.

  Un cop en comercialització el local va començar a rebre nombroses visites. Tot i així i, malgrat els seus 112m2, l’immoble tenia alguns problemes relacionats amb la distribució ja que estava dividit en diversos espais per parets mestres. Això limitava les seves possibilitats alhora que el feia ideal per a alguns tipus de negoci com ara un centre d’estètica amb diverses cabines.

  Necessitats de les arrendatàries

  Brutal Beauty és un centre d’estètica especialista en manicura i pedicura alhora que ofereix d’altres serveis com ara: la depilació làser, les extensions de pestanyes, els tractaments facials, etc.

  La Laura i la Belén, encarregades del negoci, ja comptaven amb un altre centre i volien obrir-ne un segon sota la mateixa marca.

  Va ser llavors quan van decidir visitar aquest local a Gràcia. En veure’l, no ho van dubtar, era el local ideal per a la seva activitat de centre d’estètica.

  Així va ser el procés de lloguer

  Les interessades van iniciar tràmits i gestions amb els enginyers després de la visita. El nostre equip juntament amb la propietat i les futures arrendatàries ens vam reunir per negociar les millors condicions per a les dues parts i tancar una data de signatura. Un cop solucionats els dubtes i amb tot llest, es va signar el contracte d’arrendament amb molta il·lusió i alegria per part de tots.

  El local ha estat reformat amb molt bon gust i l’han deixat espectacular.

  Actualment, les arrendatàries ja han inaugurat el local i estan tenint molt d’èxit a la nova ubicació. Sabem de primera mà que són dues dones molt guerreres i que treballen amb molta il·lusió, per la qual cosa no dubtem que continuaran expandint-se i obrint nous centres en el futur. Els desitgem tota la sort del món!

   

  *Us recordem que a la nostra web teniu disponible la secció ‘Casos d’èxit‘ on trobareu històries de lloguer, compra i venda de locals comercials com la de Brutal Beauty. Feu una ullada a la nostra secció i comproveu de primera mà com des de Vivendex Business & Retail donem solució als problemes i necessitats que plantegen els protagonistes de cada història.

  Casos d’èxit
  8-febrer-2022 |