local alquilado en sant marti

Així vam llogar aquest local comercial a Sant Martí per fer-hi un Institut


 • Descobreix com vam ajudar l’IFPS Roger de Llúria a llogar un local comercial a Sant Martí i la gran inauguració a la qual ens van convidar.

  Fa tan sols unes setmanes des de Vivendex Business & Retail (abans Tasa Locales) vam llogar un local comercial a Sant Martí, carrer Sardenya, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou de Barcelona.

  Què buscaven pel seu nou local?

  El centre educatiu, homologat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ja fa més de 40 anys que forma a professionals sanitaris. Després de tot el que aquest sector ha fet i continua fent per nosaltres, ens sentíem en l’obligació de trobar-los un lloc que complís a la perfecció amb les seves noves necessitats.

  L’IFPS Roger de Llúria buscava un local més ampli i amb una millor ubicació en la qual poder seguir creixent com ho havien fet fins ara. Per això, aquest local de 1.360m2 al carrer Sardenya, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, era ideal per a ells.

  La seva façana de més de 18m li aportava molta visibilitat i la seva ubicació prop del concorregut Parc de la Ciutadella li permetia estar envoltat de centres comercials, supermercats i restaurants.

  Et convidem a que facis un cop d’ull a tots els nostres locals comercials de lloguer a la província de Barcelona:

  Locals comercials de lloguer

  La gran inauguració

  Quan van llogar el local a Sant Martí ens van anunciar que tenien previst inaugurar el seu nou centre a mitjans de setembre de 2021 després d’adequar-lo per a la seva activitat.

  L’Olga, directora del centre, juntament amb la resta de l’equip, tenia moltes ganes de mostrar-nos el gran canvi que havien realitzat en tan poc temps, pel que van decidir convidar-nos a la gran inauguració del centre que va tenir lloc el passat divendres 17 de setembre.

  I Vivendex Business & Retail no s’ho podia pas perdre!

  A l’IFPS Roger de Llúria van quedar molt satisfets amb la feina feta pel nostre equip. Tant és així, que la directora del centre ens va deixar aquesta bonica ressenya a Google.

  resena

  Si tu també estàs buscant un local comercial on instaurar o traspassar el teu negoci, no dubtis en contactar amb el nostre equip. A Vivendex Business & Retail estem especialitzats en la gestió de locals comercials, una manera d’encertar en una decisió tan important com ho és l’elecció del local per al teu negoci.

  Contactar
  4-octubre-2021 |