<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1609420709362109&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  Obrim oficina de Vivendex a Sitges

  Obrim oficina de Vivendex a Sitges

  Rep totes les novetats

  A Vivendex hem arrencat el curs 20-21 amb molt bones notícies: estrenem oficina a Sitges per ajudar, d'ara en endavant, a venedors i compradors de tot el Garraf, especialment de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes.

  Ho fem de la mà de Ricard Gallardo, soci de Vivendex Sitges, que compta amb més de 16 anys d'experiència en el sector immobiliari del Garraf i coneix la zona meravellosament bé.

  En el context actual, Ricard i el seu equip creuen que és el moment de donar un nou impuls a la seva agència immobiliària i diferenciar-se de la competència. I des de Vivendex volem acompanyar-los en aquest camí. Precisament per això vam crear el nostre projecte Vivendex Business Partners.

  D'ara en endavant acompanyarem a Vivendex Sitges, tal com ja fem amb Vivendex Reus, amb els nostres coneixements en tecnologia, estructures, processos, sistemes i màrqueting online. Una fórmula d'èxit de Vivendex que busca augmentar la productivitat de les agències immobiliàries de poblacions en què no estem presents.

  La nova oficina s'ubica al c / Salvador Olivella 15 de Sitges, on Ricard i el seu equip atendran les necessitats de tots els clients que necessitin vendre, comprar o llogar al Garraf.

   

  * Tu també vols que la teva agència immobiliària tingui eines per diferenciar-se i competir en el mercat? Potser pots ser el següent nou business partner.

  Més informació de Business Partners

  5-d’octubre-2020 | Etiquetas: Vivendex Business Partners, Actualitat Partners

  vivendex

  Vivendex

  Specialists in real estate

  vivendex@vivendex.com

  Rep totes les novetats

  També pot interessar-te: